Prezenta web

 

Prezenta unei companii pe Internet este deja o normalitate, un lucru necesar, fara de care partenerii de afaceri cu greu pot gasi informatii despre dvs.

TNSP vine cu solutii complete customizate pe cerintele fiecarui client, tinandu-se cont de nevoile specifice fiecarui domeniu, dar si de bugetul ce poate fi alocat.

Plecand de la design, ajungand la programarea paginilor, implementarea de baze de date, acum puteti avea foarte simplu o pagina cu tot ce inseamna compania dvs sau un magazin online.

Implementam de fiecare data cele mai inovatoare solutii pentru clientii nostri.

In acelasi timp oferim solutii la cheie si in ceea ce priveste gazduirea paginilor dvs web. Astfel se folosesc solutii de ultima generatie precum webservere NGINX, solutii de cache precum Memcached sau Varnish, dar si ultimele versiuni de PHP sau Mysql InnoDB. De asemenea, in cazul unor lucrari care cer si mai multa viteza se pot implementa servere web Proxygen, iar in loc de PHP se poate folosi HHVM, solutii folosite si de serverele Facebook.

Pentru solutiile paginilor web ce trebuiesc securizate folosim atat tehnologie SSL cat si SPDY

Uptime-ul datacenterului este de 99,9% si superior, fiind monitorizat 24h pe zi, 7 zile din 7, cele mai mici erori fiind corectate pana ca ele sa devina probleme. Mai mult, pentru securitatea datelor dvs se folosesc in mod constat ultimele versiuni de servere, totul fiind actualizat in timp real. Conexiunile data centerului sunt realizate pe Fibra Optica, pastrandu-se in mod constant un minim de 25% de largime de banda de rezerva pentru ca paginile dvs sa fie servite la cea mai buna viteza. Timpii de raspuns sunt de sub o secunda ca medie.

Tarifele percepute vor fi intotdeauna pastrate la un nivel acceptat de orice client, fiecare dintre acestia platind exact suma pentru serviciile consumate si nimic mai mult. Putem realiza si gazdui pagini web cu trafic de 1 GB/luna sau de cativa TB/luna.

Pentru aceia din dvs care doriti sa va mutati site-urile actuale la noi pe servere, de acest lucru ne vom ocupa noi, in mod gratuit. Nu sunteti nici pe departe primii care beneficiati de o astfel de operatiune, avand experienta nu numai in a muta site-uri, ci in a migra un intreg data center de la un furnizor de servicii Internet la altul